11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Fuarı 250 bin kişi ziyaret etti

İZMİR (AA) - İzmir'de 11-14 Şubat tarihlerinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 250 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Orion Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, 450 stantta bin 400 markanın yer aldığı fuara, çeşitli illerden iki bine yakın otobüs organizasyonu ile ziyaretçiler geldi.

Organizasyonda 230 bin ziyaretçi hedefinin aşılarak 250 bin ziyaretçiye ulaşıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Beklenenin üzerindeki ziyaretçi sayısı ile eşine az rastlanır büyüklükte bir organizasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin her coğrafyasından Fuar İzmir Alanı'na iki bine yakın otobüs organizasyonu yapıldı. Özellikle hafta sonu fuar alanı önünde uzun araç kuyrukları oluştu. Traktör ve en son teknoloji tarım makinelerinin tanıtıldığı B holünde dev makineler göz doldurdu. İlk defa bu yıl oluşturulan Arı Sokağı ile Türkiye'nin 81 ilinde yer alan arı üretici birlikleri davet edildi. Fuarda sergilenen son teknolojiler kadar İzmir Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin düzenlediği iddialı yarışmalar da organizasyona renk kattı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :