1071 Malazgirt Bulvarından gecekondunun kaldırılması

1071 Malazgirt Bulvarından gecekondunun kaldırılması

Ankara Büyükşehir Belediyesince 1071 Malazgirt Bulvarından kaldırılan gecekondudan boşalan yerde yapılan asfaltlama çalışmalarının tamamlanması halinde yolun 3 Aralık Cumartesi günü trafiğe açılacağı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince 1071 Malazgirt Bulvarından kaldırılan gecekondudan boşalan yerde yapılan asfaltlama çalışmalarının tamamlanması halinde yolun 3 Aralık Cumartesi günü trafiğe açılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın ODTÜ tarafından gelen kısmı ile Dikmen-Çankaya tarafından gelen kısmını bağlamak üzere, 590 metre uzunluğunda, 35 metre genişliğindeki bölümde yol ve asfalt çalışması yapılıyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, bulvarın devamı olan ve Dikmen bağlantısını sağlayan yolda çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Daha önce yolu ikiye bölen gecekondu nedeniyle bu noktada ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı pek çok kaza meydana geldiğine dikkati çeken Üçpınar, bulvardan gecekondunun kaldırılmasıyla, 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Dikmen ve Sokullu bağlantısının kesintisiz sağlanabileceğini belirtti.

Üçpınar, hava koşullarının uygun olması halinde asfalt çalışmalarının tamamlanarak yolun 3 Aralık Cumartesi günü trafiğe açılacağını bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :