100 bininciye imzalı forma

100 bininciye imzalı forma

Passolig ve Torku Konyaspor işbirliğiyle düzenlenen '100 bininci Torku Konyaspor Passolig Sahibi Ödüllendiriliyor' kampanyasının talihlisi Bahadır Karabulut ödülünü takım kaptan Ali Çamdalı'nın elinden aldı

Anadolu'nun en fazla Passoligine sahip kulübü olan Torku Konyaspor'un 100 bininci Passolig sahibi Bahadır Karabulut, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan idari binada, takım kaptanı Ali Çamdalı'nın elinden ismine imzaladığı '8 numaralı' formasını aldı.

PASSOLİG’İ CEZA SONRASI ALMIŞ
Fenerbahçe lig maçından sonra bazı tribünlere uygulanan maça girişlerin bloke edilmesinin ardından takıma destek amacıyla Passolig kartı alarak Ç.Rizespor maçına geldiğini belirten 100 bininci Passolig talihlisi Bahadır Karabulut "Böyle bir kampanyadan haberim yoktu. Sadece cezalı maçta takımımıza destek amacıyla Passolig kartı alarak Ç.Rizespor maçına girdim. Sonrasında Torku Konyaspor'un 100 bininci Passolig sahibi olduğum belirtilerek düzenlenen kampanyadan bahsedildi. Önceleri inanmadım ama sonrasında böyle bir olayın içerisinde yer aldığım için çok mutlu oldum. O maçı da kazanmak mutluluğumu ikiye katladı. Takımımıza bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" dedi.

‘NİCE 100 BİNLERİ GÖRÜRÜZ’
Ali Çamdalı da yaptığı kısa konuşmada, "Anadolu'nun en fazla Passolig kartına sahip kulübüyüz. Bunu 100 bin rakamını geçerek bir kez daha gösterdik. İnşallah daha nice 100 bin sayılarını görürüz. Talihlimiz Bahadır Karabulut'a hayırlı olsun diyorum ve hatıra olarak bu formayı takdim ediyorum. Taraftarlarımızla birlikte nice güzel ve başarılı günler yaşamaya devam ederiz" görüşlerine yer verdi.