10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü:- "Kamuoyu vicdanının oluşmasında ve ortak değerlerin pekişmesinde medyamızın üstlendiği rol çok büyüktür"

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, kamuoyu vicdanının oluşmasında ve ortak değerlerin pekişmesinde medyanın üstlendiği rolün çok büyük olduğunu belirtti.

Özlü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, gazetecilik mesleğinin bir tarafının adanmışlık, diğer tarafının da ciddi bir sorumluluk işi olduğuna dikkati çekti.

Gazetecilerin, halkın haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu bir anlayışıyla yerine getirdiğini ifade eden Özlü, şunları kaydetti:

"Kamuoyu vicdanının oluşmasında ve ortak değerlerin pekişmesinde medyamızın üstlendiği rol çok büyüktür. Zor şartlara rağmen, mesaiye bağlı olmaksızın, mesleklerinin saygınlığına halel getirmeden haber peşinde koşan basın mensuplarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Bugün aramızda olmayan gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :