1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

AK Parti Grup Başkanvekili Çakır:- "İşçi haklarıyla ilgili hükümet olarak daima en üst düzeyde katkı sağladığımızı biliyorsunuz, daha 6 ay gibi kısa bir süre olmadan taşeron işçilere de sosyal güvence ve kadro anlamında vadettiğimiz sözleri tutmanın haklı

TOKAT (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, "İşçi haklarıyla ilgili hükümet olarak daima en üst düzeyde katkı sağladığımızı biliyorsunuz, daha 6 ay gibi kısa bir süre olmadan taşeron işçilere de sosyal güvence ve kadro anlamında vadettiğimiz sözleri tutmanın haklı gururunu ifade etmek istiyorum." dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Çakır, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve beraberindeki heyet belediye şantiye sahasında işçilerle bir araya geldi.

Çakır, burada yaptığı konuşmada, bütün işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak, "İşçi haklarıyla ilgili hükümet olarak daima en üst düzeyde katkı sağladığımızı biliyorsunuz, daha 6 ay gibi kısa bir süre olmadan taşeron işçilere de sosyal güvence ve kadro anlamında vadettiğimiz sözleri tutmanın haklı gururunu ifade etmek istiyorum. Bugün bir kez daha buradaki tablo beni bahtiyar etti. İşte özlenen 1 Mayıs tablosu. Kardeşlik hukukunun tesis edildiği birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olduğu; kavganın, çatışmanın yaşanmadığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günün'ün tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmesini diler, ailelerinizle birlikte nice özel günlere kavuşmanızı yüce Allah'tan niyaz ederim." diye konuştu.

İşçiler adına konuşma yapan Ali Geler ise "Bu mutlu günümüzde bu programı tertip eden başta belediye başkanımız olmak üzere sayın milletvekilimiz ve katılımcılara en kalbi duygularla teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çakır ve beraberindekiler daha sonra işçilerle bir süre sohbet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :