+1 günlüğüne yeşil-beyazlı renklere imza attılar

+1 günlüğüne yeşil-beyazlı renklere imza attılar

- Bursaspor'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü çerçevesinde down sendromlu 2 taraftar, 1 günlük sözleşme imzaladıktan sonra takımla antrenmana çıktı


BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında down sendromlu 2 taraftar, 1 günlük sözleşme imzaladıktan sonra takımla antrenmana çıktı.

Etkinlik kapsamında down sendromlu taraftarlar Turhan Dursun ve Melih Bor, yakınlarıyla Özlüce Tesisleri'ne gelerek ilk olarak kulüp başkanı Ali Ay ile görüştü.

Görüşme sonunda temsili olarak 1 günlük sözleşme imzalayan Dursun ile Bor, daha sonra akşam antrenmanı için hazırlık yapan teknik heyet ve futbolcularla tanışarak antrenmana çıktı.

Teknik direktör Paul La Guen ve oyuncuların yakın ilgi gösterdiği Dursun ile Bor, antrenman sonunda tesislerden mutlu şekilde ayrıldı.

Bu arada, Bursaspor Kulübü, etkinliği resmi internet sitesinden "Kulübümüz iki yıldız ismi kadrosuna kattı" başlığı ile duyurdu.

Sitede, "Uzun süren görüşmeler sonucu anlaşma sağlanan yıldız isimler Turhan Dursun ve Melih Bor, kendilerini +1 günlüğüne yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başarılı santrfor Turhan Dursun ve genç orta saha oyuncusu Melih Bor, bugün kendilerini Bursasporlu yapan sözleşmeyi başkanımız Ali Ay ile birlikte imzaladı. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninin ardından takım arkadaşlarıyla tanışan yeni transferlerimiz, daha sonra takımımızla antrenmana çıkarak hünerlerini sergiledi." ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :